Press: MyVideo dah di’export’.. hehee

Posted: 28/09/2011 in Peribadi

Assalamualaikum.. Sihat?

Kali ni post luar daripada bidang kerja. Tp ada la kaitan sikit dengan kerja aku.

Untuk pertama kalinya, aku berjaya ‘make a video’ untuk majlis luar daripada pejabat. kat mane? Kali ni, video ni dipertontonkan kat PPD Kuala Langat. Untuk majlis perpisahan pegawai – pegawai kat PPDKL tu.

Ini pun, rakan sekerja aku yang offer la.  Ala, sebabnye dia tak tau nak guna software tu.. hehehe..

thanks to Encik mohd sharulazam bin ibrahim. (kalau nak usya laman web beliau, leh clik disini). Terima kasih kerana sudi memberi peluang dan meletakkan kepercayaan kepada saya. Maaf kalau tak sempurna.

Ok kawan – kawan. Leh la tengok video ni ye.. layannn.. =)

thankss!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s