Easy LP version 2

Posted: 13/09/2011 in SM500

Assalamualaikum..

Saya telahpun berjaya menyiapkan update version untuk ‘easy lp’ yang baru.. lebih baik dan mudah digunakan..

sudi – sudikan ‘download’ dan selamat mencuba..!

http://www.mediafire.com/file/ab9pvdn97lv225w/EASY_LP_KEW8%7ESIRAP11%7E.xls

Comments
  1. salam,

    saya kesukaran sedikit…
    mungkin format di setiap negeri berlainan tetapi tak bayak perbezaan,macam mane care nk tukar no.peribadi ke bahagian atas dan macam mane nak un merge sbb posisi perkataan elaun2 saya dibahagian catatan…2 perbezaan disitu dgn en.ashraf mislan pyer lp… sy sgt berharap en.ashraf dpt membantu saya.sbb sy nie PT baru di SMK Menjalara,kepong,KL. guru yer ade 109 staf ade 16 org….jd siste yg en.ashraf buat nie sgt membantu sy.jika tidak keberatan en Ashraf reply secepat mungkin…terima kasih sgt2… =)

  2. Sirap11 says:

    Terima Kasih kerana sudi men’download’ bahan2 saya. =)

    Ok, untuk LP, boleh tak email kn kpd saya, contoh cara LP anda ditulis..? dan ingin kepastian, masih gunakan kertas Kew8 drpd PNMB kn? ok, klu sama, just emailkn kpd sy contoh LP di tempat anda, sy akan adjustkn sedikit. dan maybe, anda boleh download manual utk easy LP ni, kot2 leh faham kn skit.. ok? =)

  3. zubaidah says:

    Salam..

    Lain negeri lain caranya walaupun format yang sama. Minta bantuan ni… macam mana nak ubah no.fail JPNS ke No.RS dan diletakkan sebaris dengan nama dan kp. yang lain tu lebih kurang samalah.Terima kasih kerana bantu memudahkan kerja harian.

  4. Zubaidah says:

    Salam..
    Akak dari SMKA Nibong Tebal.. tolong bantu macam mana nak ubah no. JPNS ke No.RS dan sebaris dengan nama/kp. Yang lain lebih kurang aja. Ni nak kena buat kew.8 ssm baru. kami dah dapat arahan dari JPN. Terima kasih diatas budi baik mu.. Contoh LP dah email…o.k. tolong ya…Terima kasih dan jasamu dikenang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s